Al interesse gekregen?

Hier is een overzicht van de verschillende speel mogelijkheden.

Recreatief Badminton

Als eerste kan er bij ons elke Maandagavond vanaf 20:00 t/m 22:30 en Vrijdagavond vanaf 19:00 t/m 23:00 recreatief badminton gespeeld worden.

Wil je de frustraties van de dag er even lekker uit slaan dan kan je op deze dagen bij ons terecht. Ook worden er per jaar een aantal kleine toernooien georganiseerd om de spanning er een beetje in te houden. Hierbij horen natuurlijk de clubkampioenschappen. En als het zweet op is en het lijf moe dan kan er in de kantine een lekker glaasje gedronken worden.

Competitie

Mocht je jouw vaardigheden op de proef willen stellen dan kan je ook in competitie verband gaan spelen. Op dit moment zijn er 3 competie teams.

Training

Onder het toezient oog van de trainer kan je het spelletje badminton echt onder de knie krijgen. Hier leer je hoe je een shuttle moet slaan wat een Clear is, en hoe je met een ijzig harde smash je tegenstanders aan de kant moet zetten.

Proberen ?

Zou je wel badminton willen spelen maar weet je niet zeker of het wel iets voor je is. Kom dan een avond langs. Je kan dan mee doen met spelers die je de ins en outs een beetje uitleggen.
Proef de sfeer, sla een shuttle en doe eens een avond wat anders i.p.v. bankhangen en met connetix spelen. Er ligt een racket voor je klaar.
Mocht je van te voren vragen hebben kan je deze bij het contact formulier stellen.