Sportief begin en einde

We hadden het niet beter kunnen treffen, het was prachtig weer en iedereen had een zonnig humeur. De ideale gelegenheid om gezellig met elkaar fruitspelletjes te doen.
En gezellig was het zeker!

Na eerst even de benodigde energie, in een vorm van een plak cake, binnen te hebben gekregen, was iedereen er klaar voor.

De groep werd in vier kleinere groepen verdeeld die tegen elkaar moesten strijden voor de gouden appel (jaja, wie wil die nou niet?).Om die gouden appel te kunnen bemachtigen moesten we wel alles uit de kast halen en we zijn er achter gekomen dat sommige mensen talenten bezitten waarvan ze zelf nog niet eens wisten dat ze die hebben.

Zo zijn er bijvoorbeeld mensen met een hele vaste hand, ijzersterke inschattingsvermogen, super goed geheugen, goed richtingsgevoel, uitstekende stuurvermogens en er zijn ook genoeg mensen die geen last hebben van hoogtevrees.

En dan zijn er ook nog mensen die een enorme kracht in hun lijf hebben, zo een grote kracht dat ze in staat zijn om een kersenpit wel een aantal meter over de kersenpitspuugbaan te spugen (of hadden deze mensen gewoon iemand in hun gedachte die ze wel uit kunnen kotsen?).

Na al deze gezellige bedrijvigheid was het tijd om lekker een hapje te gaan eten.
De heren van de organisatie hadden er weer een feestmaal van gemaakt met al dat lekkers.

Alles was erg goed geregeld en zat goed in elkaar. Ook dank aan sponsor in Modesta coating Dtr Cardetailing.

Alle complimenten voor de organisatie!!

En alle weergoden natuurlijk bedankt voor het mooie weer! Een mooiere seizoens- afsluiting konden we niet bedenken.